Ma.19-10: Bibelebonz activiteiten

Basisschoolkinderen in Gouda hebben vanaf 19 oktober herfstvakantie. Buitenschoolse opvang Bibelebonz heeft voor deze vakantieweek een leuk programma georganiseerd. Er worden veel verschillende activiteiten aangeboden.

Buitenschoolse opvang Bibelebonz is de hele week geopend van ’s morgens 7.00 tot ’s middags 18.15 uur.
Voor iedere groep is een apart programma samengesteld. In de bijlage vindt u het programma.

MiniBonz
We gaan vandaag naar de Dierenweide in Goverwelle. We gaan helpen de dieren te voeren en daarna lekker spelen. Zorg je dat je warme kleren aan hebt? En natuurlijk niet je mooiste schoenen! We reizen met de bus.
MiddenBonz
We springen in de trein en gaan naar Den Haag, naar het kinderboekenmuseum. Daar doen we het programma ‘ABC met de dieren mee’. Spring met Kleine IJsbeer via de letter-ijsschotsen naar de iglo en kruip door het hol van Vos en Haas. Met Kleine Ezel ga je op zoek naar verborgen letters en Spuit Elf heeft hulp nodig met het blussen van de brand. En wie zit daar verstopt? Is dat Dikkie Dik….?
MegaBonz en TienerBonz
Tot en met groep 5: De hele dag spelen in een grote speeltuin, is dat geen mooie start van de herfstvakantie? We gaan met de trein naar Schiedam en gaan alle speeltoestellen van Speeltuin Fort Drakesteijn uitproberen.
Groep 6 tot en met 8: Lekker naar de film vandaag! In het Filmhuis draait ‘de keeper van Liverpool’ en dat is –ook als je niet van voetbal houdt- een hartstikke leuke film.