Ma. 18-6: BruisLAB: Bruisen voor nieuwe leden

Gouda – Op maandag 18 juni is er weer een ‘Bruisen voor nieuwe leden’. Dit is een avond die wordt organiseerd om je meer bekend te maken met Gouda Bruist en alle activiteiten, initiatieven en leuke ideeën die er in de stad zijn. Maar deze avond is er ook om mensen op weg te helpen met hun eigen nieuwe ideeën. We praten je bij over de mogelijkheden en geven je praktische tips.

Graag nodigen wij je uit voor deze leuke bijeenkomst die plaats zal vinden in ons BruisLAB op het terrein van GOUDasfalt, Gouderaksedijk 32 in Gouda. We ontvangen je die avond vanaf 19.45 uur met een kop koffie of thee met iets lekkers. Om 20.00 uur zullen we starten met een programma waarin je kennis maakt met een aantal succesvolle initiatieven, kennis maakt met andere actieve inwoners van Gouda en de kans krijgt om te zien wat jij eventueel kunt bijdragen om de stad nog een beetje leuker te maken. Maar misschien heb je zelf ook wel een leuk idee dat je bekend zou willen maken of waar je ondersteuning bij zoekt, ook daarvoor is deze avond geschikt.

Wil je ons een mailtje sturen (info@goudabruist.nl) wanneer je aanwezig zult zijn op 18 juni? Wanneer je niet kunt komen maar wel graag een uitnodiging ontvangt voor de volgende bijeenkomst Bruisen voor nieuwe leden, die in het najaar 2018 zal plaatsvinden, stuur ons dan ook even een berichtje. Dan ontvang je daar t.z.t. een nieuwe uitnodiging voor. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging. Deelname aan deze avond is gratis.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

18-06-2018 14:57