Ma.15 t/m Do.18-08: Zomeractiviteiten kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de laatste week van de zomervakantie. Tijdens de vakantie is kinderboerderij De Goudse Hofsteden iedere dag geopend van 10.00-17.00 uur en worden er iedere dag activiteiten georganiseerd. Ook kunnen kinderen dagelijks komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Voor alle activiteiten geldt: Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger. Op de boerderij kan er ook gegeten worden: verse broodjes en pannenkoeken, poffertjes en meer.

– Maandag 15 augustus: Rondje kinderboerderij van 10.30 – 13.00 uur, meehelpen met de dierverzorging samen met de dierverzorger, dieren knuffelen in de knuffelhoek, samen een leuk spel doen en knutselen. Afsluiting met een lekkere pannenkoek en een glas melk! Deelname € 6.00.
– Dinsdag 16 augustus: Dreumes- en peuterochtend van 10.30 – 11.30 uur. Kinderen tot 4 jaar gaan kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek, dieren voeren onder begeleiding van een dierverzorger. Daarnaast maken ze een klein knutseltje.  De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 3.25.
– Woensdag 17 augustus: Creatieve workshop tussen 10.30-15.30 uur: Kinderen versieren een doos met echte schelpen. Om mee naar huis te nemen en de mooiste spulletjes in te bewaren. Deelname € 4,95 inclusief ranja en iets lekkers.
–  Donderdag 18 augustus: Kinderen kunnen tussen 14.00 – 15.00 uur dierenbingo komen spelen en prijsjes winnen. In plaats van getallen wordt er gespeeld met dierenplaatjes. Deelname € 0,50 per ronde.
– Zondag 21 augustus Zomerfeest: De afsluiting van de zomervakantie met de hele dag leuke activiteiten en spelletjes, springkussen, knuffelhoek, creatieve workshops en nog veel meer.