Ma. 09-03: “Happy Ouwer” voor bewoners van Zorgpartners

Op maandag 9 maart wordt er weer een sterrenslag voor bewoners van alle huizen van Zorgpartners georganiseerd, genaamd Happy Ouwer. Het wordt gehouden in Irishof van 10 uur tot en met ongeveer 15 uur.

Al meerdere jaren organiseert Zorgpartners Sterrenslag voor al haar medewerkers en strijden de huizen tegen elkaar. Elk jaar is dat een enorm feest. Sinds enkele jaren wordt dat ook voor onze bewoners georganiseerd. Een van de redenen waarom we dit doen is: de wereld van ouderenzorg staat bol van verplichtingen, wetten en regelgeving. Happy Ouwer is vooral gericht op “niets moet”!

Er doen 6 huizen van Zorgpartners mee, elk met een team dat bestaat uit bewoners, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. Elk huis neemt haar favoriete spel mee én zorgt voor een prijs voor een ander team. Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd, het begint met gebak en tussen de middag rijden de pizza coureurs uit, om iedereen van pizza te voorzien. De prijsuitreiking wordt verzorgd door Dick van Duijn, Raad van bestuur Zorgpartners.

09-03-2020 10:48