Ma. 07-11: Sollicitatiegesprek oefenen

Op zoek naar werk en loop je een beetje vast? Kom dan naar de workshop Sollicitatietraining op maandagavond 7 november van WerkVinden2.0 bij Rabobank Groene Hart.

Als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek is dat altijd spannend, daarom is een goede voorbereiding belangrijk. Je krijgt één kans om een eerste indruk te maken. Binnen een paar seconden heeft iemand zich al een beeld van je gevormd. Tijdens deze sollicitatietraining wordt er uitgebreid geoefend met het sollicitatiegesprek en krijg je diverse voorbereidingstips. Je maakt kennis met de STARR-methode, een interviewmethode die vaak door recruiters wordt gebruikt. Na afloop ga je vol zelfvertrouwen elk volgend sollicitatiegesprek tegemoet.

De workshop wordt gegeven door drie HRM-medewerkers van Rabobank Groene Hart Noord. Meer informatie en aanmelden via de website, www.werkvinden2punt0.nl

Advertisements

WerkVinden2.0 is in Alphen aan den Rijn het platform vóór en dóór werkzoekenden. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen uitkeringsgerechtigden, bijstandsgerechtigden, ondernemers of ZZP-ers. Op het programma van WerkVinden2.0 staan trajecten voor persoonlijke ontwikkeling, workshops voor verdieping van kennis en kunde bij het solliciteren en “Samen doen”. Denk daarbij aan het aanscherpen van je CV, sollicitatiebrief of LinkedIn-profiel en informatie bij Arbeidsrecht. Volop kansen dus om in contact te komen met gelijkgestemden en jezelf verder te ontwikkelen.