Ma.07-09: Happy Notes

De nieuwe muziekschool Happy Notes, die in Haastrecht en Stolwijk les geeft, werkt met het motto “Iedereen moet muziek kunnen maken”.
Happy Notes houdt de lesprijzen daarom zo laag mogelijk. Dit motto spreekt muziekvereniging Concordia erg aan en gaat daarom met Happy Notes is zee.
Op donderdagavond 3 september is er om 19.00 uur een informatie- en inschrijfavond in de Grote Haven in Haastrecht over de verschillende cursussen die vanaf 7 september starten.
Zo is er op maandagavond in Haastrecht een cursus voor kids van 10 t/m 16 jaar. Zij leren 4 instrumenten (slagwerk, keyboard, gitaar, blaasinstrument) bespelen en mixen de muziek tijdens de les op een computer. Later op de maandagavond is er een cursus keyboard voor volwassenen in Haastrecht.
Op dinsdagmiddag is de cursus Dans en Muziek voor kids van 4 t/m 6 jaar in Stolwijk. Direct daarna is er in Stolwijk de cursus keyboard voor jeugd vanaf 8 jaar.
Op dinsdagavond is de cursus Algemene Muzikale Vorming 1 (slagwerk) in Haastrecht. De kids leren noten lezen, schrijven en ritmes herkennen. De nadruk bij deze cursus ligt op het slagwerk.
Op donderdagmiddag is de cursus Dans en Muziek in Haastrecht. Daarna de cursus Algemene Muzikale Vorming 1 (melodisch). Hier ligt de nadruk op de blokfluit.
Direct daarna is de cursus Algemene Muzikale Vorming 2 waarin er een instrument gekozen kan worden, de nadruk hier ligt op het samenspel van verschillende instrumenten. Later op de avond is eens in de maand het Vrouwen Orkest van de partij. Zij spelen, ieder op haar eigen niveau, liedjes uit de jaren 80. Een heerlijk avondje muziek maken met elkaar.
Wie eerder informatie wil of 3 september verhinderd is kan verder vragen stellen via: muziek.concordia@gmail.com