Ma. 04-03: Expositie Mystery

Van 4 t/m 28 maart 2019 exposeert Fred van Veluw in het Huis van de Stad in Gouda. Fotografie is voor hem een manier om zijn gevoelens en emoties uit te drukken. Fred van Veluw (1960) woont in Gouda en is afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam.

Zijn werk
Hij daagt zijn toeschouwers uit om de vaak beklemmende sfeer van zijn beelden te associëren met hun eigen achtergrond en ervaringen. Het mysterie achter het beeld is wat hem bezighoudt. In deze expositie van 22 indringende en intrigerende foto’s toont hij onder meer werk van zijn recente series Sombre en Kokoro, gemaakt in Azië. 

Fred heeft deelgenomen aan meerdere binnen- en buitenlandse exposities en heeft diverse publicaties op zijn naam staan. Kijk voor meer informatie op zijn website www.fredvanveluw.nl.

 Locatie: Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1, 2803 PG Gouda. Het Huis van de Stad ligt direct naast station Gouda aan de Bloemendaalzijde. Uw auto kunt u parkeren in de Stationsgarage, direct naast het gebouw.

De expositieruimte is vrij toegankelijk. U kunt de expositie bekijken tijdens de openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

04-03-2019 09:00