Ma.01-02: (W)internetvoordeelweken in winkelcentrum Bloemendaal

Vanaf maandag 1 t/m zaterdag 20 februari kunnen bezoekers aan de website www.winkelcentrumbloemendaal.nl kortingsbonnen uitprinten en inleveren bij de deelnemende winkeliers uit winkelcentrum Bloemendaal. Het is heel eenvoudig. Op de website van winkelcentrum Bloemendaal staan kortingsbonnen van ruim twintig winkeliers. U surft naar www.winkelcentrumbloemendaal.nl. U klikt op de kortingscouponnenpagina, u kiest welke kortingsbon u wilt printen, u gaat met de kortingsbon naar de desbetreffende winkelier en u geniet van de aangeboden korting !
Bij deze actie geldt dat er slechts 1 kortingsbon per keer ingeleverd kan worden bij de desbetreffende winkelier en alleen uitgeprinte bonnen geldig zijn. Kopieën van de kortingsbonnen zijn niet toegestaan en screen afbeeldingen op uw smartphone ook niet. Kijk voor alle voorwaarden en voor de kortingsacties op www.winkelcetrumbleomendaal.nl
Drie weken lang kunt u profiteren van kortingen aangeboden door de winkeliers van winkelcentrum Bloemendaal. Sommige ondernemers hebben iedere week een andere kortingsactie, bij anderen geldt 3 weken lang dezelfde actie. U mag net zo vaak meedoen als u zelf wilt met deze actie, dus pak dat voordeel!

Voor meer informatie: www.winkelcentrumbloemendaal.nl of volg ons op Facebook