Ma.01-02: Open dag ID College

ID College zet op maandag 1 februari de deuren open voor jongeren, die meer willen weten over mbo-onderwijs. Toekomstige mbo-scholieren en hun ouders krijgen de kans de sfeer te proeven en te praten met studenten en docenten. Alle vestigingen in Katwijk, Zoetermeer, Leiden, Alphen aan den Rijn, Woerden, Gouda en Leidschendam-Voorburg zijn van 16.00 tot 21.00 uur geopend.
Bij ID College leer je een vak en kun je kiezen uit 100 beroepsopleidingen. Voorbeelden zijn bakker, kok, verkoopspecialist, begeleider gehandicaptenzorg, autotechnicus, ICT-beheerder, medewerker sport & recreatie, coördinator beveiliging, kapper, apothekersassistent, manager transport en logistiek, verpleegkundige en manager retail.

Persoonlijke begeleiding
Als een student zich inschrijft, krijgt hij of zij een persoonlijk intakegesprek om te praten welke opleiding het beste past. Studenten krijgen les van een klein docententeam en alle docenten weten hoe het met ze gaat. Bovendien heeft iedere student tijdens de gehele studie dezelfde persoonlijke begeleider. ID College biedt ook keuzeblokken aan, die passen bij de interesses en ontwikkeling van de student. Studenten van ID College hebben zo een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Meld je aan!
Op www.idcollege.nl/ikkomlangs staat meer informatie en kun je je vooraf aanmelden. Bezoekers hoeven zich op de open dag dan niet meer te registreren en kunnen gelijk doorlopen naar de opleidingen waarin ze interesse hebben. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met 088 – 222 17 77.

Advertisements