Loterijspektakel op nieuwjaarsdag in Bodegraven

Inwoners Bodegraven winnen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 1 januari 2017 – Een goede start van het nieuwe jaar voor drie bewoners van de straat Waagpoort in Bodegraven. Op hun postcode 2411 SC is op 1 januari de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste hen op 1 januari met dit mooie nieuws.

Twee winnaars spelen mee met één lot met StraatprijsVerdubbelaar en winnen ieder 25.000 euro. Eén deelnemer speelt mee met twee loten en wint 50.000 euro en een gloednieuwe BMW.

Advertisements

Inwoner Harold uit Bodegraven is de gelukkige winnaar van 50.000 euro en de auto: “Geweldig! Wat een goed begin van het nieuwe jaar. Ik ga mijn huis opknappen en geld uitgeven aan een nieuw interieur.”

PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro valt nog
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan verdeelt de Postcode Loterij de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro. Om 21.30 uur maakt de Postcode Loterij op RTL 4 bekend waar deze prijs is gevallen. Ook winnen vandaag drie postcodes 1 miljoen euro, dertig postcodes de Buurt-Ton en negentien andere postcodes de PostcodeStraatprijs. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.