Loetje opent restaurant aan de Reeuwijkse plassen

Reeuwijk – Loetje opent over enige tijd een restaurant aan de plas Elfhoeven in Reeuwijk. Hiervoor is inmiddels een huurovereenkomst gesloten. Vanuit het nieuw te bouwen restaurant aan de Reeuwijkse plassen, wil Loetje een groot gebied bereiken van Bodegraven, Woerden, Alphen aan den Rijn, Gouda tot aan de Krimpenerwaard.

Vele jaren heeft op deze locatie een restaurant gestaan. Het toenmalige ‘Hotel Restaurant Elfhoeven’ haalt bij de echte Reeuwijkers mooie herinneringen naar boven. Naar verwachting zal Loetje haar deuren openen in juli 2019.

Exploitatiemaatschappij Elfhoeven B.V., eigenaar van de nieuwbouwontwikkeling zal voor Loetje een complete nieuwbouw verzorgen met ca. 570m2 bebouwd oppervlakte voor het restaurant gedeelte, een terras van ca. 480m2, ca. 85 parkeerplaatsen en ca. 22 aanlegplaatsen voor een boot.
Het gebouw is een ontwerp van Drost Architecten uit Waddinxveen en maakt onderdeel uit van het plan ‘Villapark Elfhoeven’ dat verder nog bestaat uit een acht bouwkavels voor vrijstaande woningen en een reeds aanwezige jachthaven. Het gehele project wordt ontwikkelt en begeleid door Jan de Jong Bouwmanagement & Projectontwikkeling B.V.

Advertisements