Lizzy van der Helm fluit wedstrijd tegen Nederlands dovenelftal in Gouda

Lizzy van der Helm fluit wedstrijd tegen Nederlands dovenelftal in Gouda

Gouda – Het is aftellen geblazen! Over 21 dagen vindt er in Gouda een evenement plaats om aandacht te vragen voor mensen met een beperking in combinatie met sporten. Organisatoren gemeente Gouda en SPORT•GOUDA zorgen voor een wervelende wedstrijd tegen het Nederlands doven voetbalelftal. Team Gouda, de tegenstander die het op 28 augustus tegen dit dovenelftal gaat opnemen, krijgt steeds meer vorm. Van diverse Goudse voetbalverenigingen zijn inmiddels  spelers vertegenwoordigd. Namen als Pim de Visser, Leroy Brank, Marvin Vat en Laurens Bogaard zijn opgetekend voor dit Goudse Team. Niemand minder dan KNVB-official Lizzy van der Helm geeft deze wedstrijd acte de présence als scheidsrechter. 250 toeschouwers kunnen de wedstrijd na aanmelding bijwonen.

De wedstrijd: Team Gouda- Nederlands dovenelftal
Het Goudse team krijgt steeds meer bekende gezichten. Inmiddels hebben de Goudse verenigingen diverse spelers aangedragen waaronder Marvin Vat en Werner Overkamp (SV DONK), Pim de Visser en Jessy Hoekstra (SV Gouda), Nick Ottevanger en Laurens Bogaard (GSV) en Joris van den Ban en Leroy Brank (GC&FC Olympia). Samen met onder andere Burgemeester Pieter Verhoeve en wethouder sport Michiel Bunnik gaan zij 28 augustus de strijd aan tegen het Nederlands dovenelftal. Het Goudse team wordt gecoacht door regiotrainer en Gouwenaar René van Beek. Wie de wedstrijd wil bijwonen moet niet te lang wachten met aanmelden. Er kunnen in verband met coronarichtlijnen maximaal 250 toeschouwers de wedstrijd bijwonen.

Clinic: voetballen zonder dat je kunt horen!
Het voorprogramma begint vrijdag 28 augustus om 17:00 uur met een bijzondere voetbalclinic voor voetballiefhebbers van 10 jaar en ouder. Zowel deelnemers mét als zonder een gehoorbeperking kunnen zich hiervoor aanmelden. Deze bijzondere clinic, waarbij iedereen kan ervaren hoe het is om te voetballen zonder dat je kunt horen, wordt verzorgd door de spelers en bondscoach van het Nederlandse doven voetbalelftal.

Advertisements

 

Wil je meedoen aan de clinic of de wedstrijd bijwonen? Meld je dan aan via inschrijven@sportpuntgouda.nl onder vermelding van Voetbalclinic of Voetbalwedstrijd.

Meer informatie is ook te vinden op www.sportpuntgouda.nl

 

Over het event:

Datum : vrijdag 28 augustus 2020

Tijden : voetbalclinic 17:00 – 18:15 uur

wedstrijd 20:00 – 21.15 uur

Locatie : terrein van GC & FC Olympia, Bodegraafsestraatweg 52 Gouda

 

Aanmelden clinic        : inschrijven@sportpuntgouda.nl vóór 21 augustus 2020

o.v.v. Voetbalclinic

 

Bijwonen wedstrijd      : inschrijven@sportpuntgouda.nl vóór 27 augustus 2020

o.v.v. Voetbalwedstrijd

(er is plek voor maximaal 250 toeschouwers).

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

07-08-2020 13:20