Line-up Riverdale Festival compleet

Het programma van het nieuwe dancefestival Riverdale, dat op zaterdag 26 mei 2018 zal gaan plaatsvinden op het terrein van GOUDasfalt, is compleet en bekend.

Het festival zal twee verschillende area’s kennen die elk op hen beurt weer een andere muzikale invulling zullen krijgen. De main area zal in het teken staan van house en techno en zal worden gehost door de Rotterdamse organisatie Give Soul. Op deze stage zullen Secret Cinema, Remco Beekwilder, Juan Sanchez, Wouter S., Karim Soliman, Rowen Clark, GoodLife en Benny Rodrigues back-to-back Michel de Hey hen opwachting maken.

Aan de tweede area wordt in samenwerking met het Goudse Noir x Blanc een urban, hip hop en R&B randje gegeven. Artiesten die op deze stage zijn te bewonderen zijn Freddy Moreira, Afro Bros, Diaz & Bruno, Sam Blans, MIMI, WEF en Exclu. Ook is er in het programma van de tweede area ruimte voor Goudse acts. Locals Rio Valente, MC Joreno, MARWZ, Abel de Jong en Jay Dineiro zullen hier tevens optreden.
Inmiddels zijn er al meer dan 600 tickets verkocht voor het festival, een mooie tussenstand waar de organisatie erg tevreden mee is. ‘Regular Tickets’ van 19 euro per stuk kunnen worden bemachtigd via www.riverdalefestival.com/tickets.

Advertisements