Line Up ORANJENACHT met Gers Pardoel & Nielson

Tijdens de 15e Oranjenacht op vrijdag 25 april, zullen traditiegetrouw artiesten van Nederlandse bodem het podium op de Goudse Markt betreden. Inmiddels is het grootste deel van de line up bekend en het belooft weer een daverend muziekspektakel te worden!

“Vanaf het begin hebben Gers Pardoel en Nielson bovenaan gestaan en we zijn dan ook enorm blij dat het gelukt is om hen naar Gouda te halen”.

Battle for Oranjenacht in So What
Vrijdag 21 maart vindt de ‘Battle for Oranjenacht’ plaats. Twee groepen nemen het tegen elkaar op om zo de felbegeerde prijs in de wacht te slepen. De winnende band zal Oranjenacht 2014 mogen openen op de Markt in Gouda.

Vangrail
Al sinds jaar en dag de huisband van de Oranjenacht. Remko vertelt enthousiast “deze band kunnen en willen wij niet meer wegdenken van ons podium! Het is ongelofelijk wat zij ieder jaar presteren en hoe zij, steeds met een volledig nieuwe show, het publiek voor zich weten te winnen.”

Met de genoemde namen is het programma bijna compleet. “We zijn nog bezig met een act voor de jongere bezoekers, we hopen deze binnen enkele weken te kunnen presenteren. Als ook dit lukt hebben we helemaal het programma wat we wilden en kunnen we vooruit kijken naar weer een geweldig feest”, sluit Remko tevreden af.