Lezing over het verlies en hervinden van nieuwe waarde en doelen in het leven

Gouda – Rick Woolderink spreekt vanuit zijn kennis en ervaring bij de maatschappelijke opvang van het Leger des Heils. Het Leger des Heils is er voor mensen voor wie het bestaansrecht in onze maatschappij geen vanzelfsprekendheid is. Omdat ze niet mee kunnen komen of omdat ze in een situatie van gestapelde verliezen terechtkomen waardoor ze hun zekerheden en vaardigheden verliezen.

Maar binnen het Leger des Heils gaat het ook over bevlogenheid van medewerkers die bereid en in staat zijn om te doen wat nodig is om mensen te helpen die het niet meer weten. Zingeving in het samen optrekken naar het hervinden van nieuwe waarde en doelen in het leven.

Rick Woolderink is relatiemanager bij het Leger des Heils, begeleider vrije zelfexpressie en coach. Vanuit zijn zeer diverse werkachtergrond kan hij vanuit verschillende perspectieven kijken naar de wereld.

Lezing vindt plaats op zaterdag 19 januari van 14.00 tot 16.00 uur bij Het Kantoor van Nu aan de Peperstraat 20 in Gouda. Voor meer zie: https://hetkantoorvannu.nl/product/zingeving-hervinden/ 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

11-01-2019 14:20