Leven met een psychische kwetsbaarheid

De protestantse wijkgemeente Westerkerk in Gouda besteedt op maandag 10 februari 2020 tijdens een WesterAvond aandacht aan het leven met een psychische kwetsbaarheid.

Velen hebben op de één of andere manier met een psychische kwetsbaarheid (bijvoorbeeld: een depressie of psychose) te maken. De Westerkerkgemeente streeft met de WesterAvond na dat er meer begrip voor ontstaat en dat psychische kwetsbaarheid bespreekbaarder wordt, waardoor het stigma dat ermee gepaard gaat, vermindert.

Muziektheater met nagesprek
Om het onderwerp aansprekend te introduceren speelt toneelgroep ‘Kracht van Beleving’ op 10 februari het muziektheaterstuk ‘Vind je het gek!’. Dit is een ontroerende, humorvolle voorstelling die gebaseerd is op waargebeurde levensverhalen en indringende portretten van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Na het optreden is er ruim gelegenheid om gericht in gesprek te gaan over het onderwerp.

Datum, tijd en plaats
De avond wordt op maandag 10 februari 2020 gehouden in de Westerkerk, Eerste E.J. Potgieterstraat 37, Gouda. De avond begint om 20.00 uur. Het programma duurt circa 1,5 uur. Aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis; na afloop wordt er een collecte gehouden.

Advertisements

Kijk voor meer informatie op www.westerkerkgouda.nl

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

07-02-2020 11:30