Leuke luitjes uit Gouda ontmoeten elkaar

Happy senior females with hot drinks looking through window

Gouda – Diverse 60-plussers uit Gouda hebben zich aangemeld op www.leukeluitjes.nl, omdat ze interesse hebben in nieuwe contacten en samen op pad willen. Leuke luitjes gaan graag een hapje eten, naar een concert of wandelen. Maar eerst kennismaken bij een kopje koffie. Wil jij ook nieuwe mensen van zestig jaar en ouder leren kennen? Meld je dan aan op www.leukeluitjes.nl. Zij brengen je in contact met andere Leuke luitjes bij jou in de buurt.

Via Leuke luitjes kan men in contact komen met mensen in de buurt (60+) die dezelfde hobby’s hebben. Je bent echt niet de enige die iemand zoekt om mee op stap te gaan. Aanmelden bij Leuke luitjes is simpel en gratis. Het aanmeldformulier vind je op de website www.leukeluitjes.nl. Diverse 60-plussers schreven zich al in bij Leuke luitjes. En een deel van hen vond al een nieuw maatje om mee op pad te gaan. Zij ontmoetten elkaar bij een kopje koffie en toen het bleek te klikken gingen ze samen op pad.

Mogen we jou ook blij maken? Dan kun je gezellig samen wandelen, taart of wijn proeven, handwerken of samen koken. Alle hobby’s zijn welkom. Leuke luitjes zijn echt dichterbij dan je denkt!
Leuke luitjes is speciaal voor mensen vanaf zestig jaar die samen iets leuks en gezelligs willen gaan doen. Meld je aan, dan kijken wij of we voor jou een buurtgenoot kunnen vinden die hetzelfde leuk vindt. Gezellig!

Advertisements