Leesclubs literatuur en filosofie zoeken nieuwe leden

Books in stacks on the table in the background

Gouda – Wilt u boeken lezen die u bijblijven, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? De Senia leesclub literatuur in Gouda heeft plaatsen vrij voor geïnteresseerde lezers.

De groep heeft leden uit Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen en Oudewater en komt eens in de vijf of zes weken op dinsdagmiddag bij elkaar, beurtelings bij een van de leden thuis. Als u interesse heeft kunt u voor meer informatie terecht bij de contactpersoon van de leesclub, Guusje de Man, te bereiken via email guusjedeman@gmail.com of telefonisch via 0182-615 529.

De leesclub maakt gebruik van de literatuurlijst van de landelijke organisatie Senia. Senia-leesclubs bespreken de boeken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de groep houvast bieden. Zie www.senia.nl voor meer informatie.

Plaatsen vrij in filosofie-leesclub Gouda

Wilt u boeken lezen over filosofie die u bijblijven, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? In de filosofie-leesclub in Gouda is plaats voor nieuwe leden. De leesclub, die is opgericht door de landelijke stichting Senia, komt ’s ochtends van 10.00 tot 12.00 uur bij elkaar bij een van de deelnemers thuis, meestal op dinsdag.

De leesclubs filosofie van Senia kiezen uit een door deskundigen samengestelde boekenlijst. De discussie over de boeken vindt plaats aan de hand van de Senia-leeswijzers met samenvattingen, recensies en discussievragen. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de website www.senia.nl. Als u belangstelling heeft, kunt u voor meer informatie terecht bij de contactpersoon van de leesclub, Ria van Dam, via email riavdamlovink@gmail.com.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
09-08-2018 09:37