Kunstproject ‘De Goudse Iconen’ gelanceerd

Gouda – Veel Goudse ondernemers en geïnteresseerden in Gouda750 hebben woensdag 31 maart deelgenomen aan een livestreamsessie vanuit Cultuurhuis de Garenspinnerij. De uitzending, gepresenteerd door Esther van Pomeren (Urban Curator Gouda), was een gezamenlijk initiatief van Gouda Onderneemt! en Fonds Gouda750. 

Jan Willem van der Wolf (Gouda Onderneemt!) en Hans de Leeuw (Fonds Gouda750) riepen de deelnemende ondernemers op om het stadsfeest mee te gaan sponsoren. Van der Wolf: “Een eeuwfeest vier je niet vaak. Het is een prachtige kans als ondernemer je betrokkenheid bij de stad te tonen en zo Gouda door te geven!”

Tijdens de sessie werd het sociaal verbindend kunstproject ‘De Goudse Iconen’ gelanceerd. Een belangrijk project dat wordt gerealiseerd door een groep Goudse bedrijven in samenwerking met de Garenspinnerij waar zo’n 300 Gouwenaars aan zullen deelnemen. Daarnaast heeft het programmateam een inkijkje gegeven in de vele andere plannen voor Gouda750.

Advertisements

Geef Gouda door!
Gouda750 is voor iedereen, jong en oud, groot en klein, Gouwenaar en bezoeker. Samen vieren we feest. Gouda750 inspireert inwoners, bedrijven en instellingen om de stad nóg mooier en leuker te maken. Ga voor meer informatie over sponsoring en de aanvraagprocedure voor project ideeën naar Gouda750.nl.

 

01-04-2021 07:50