Kunstenaar zoekt kamerplant!

Wordt uw plant tijdelijk onderdeel van de expositie Herwonderen? Tamar Clasquin zoekt nog kamerplanten te leen voor een speciaal ‘bos’ in de Ruimte van Rolf.

Tamar Clasquin werkt deze maand in de Ruimte van Rolf aan de Lage Gouwe 248 in Gouda. Op 14 februari opent haar expositie ‘Herwonderen.’

Tamar is onder andere bekend geworden door haar ruimtelijk werk, kubussen met daarin een heel eigen wereld. In de ruimte van Rolf heeft zij de kans deze eigen wereld uit te bouwen.

Tamar: “Mijn werk gaat over zoeken, reizen en dwalen. Ik maak verschillende soorten werk: ik schilder, maak collages, klein 3-d werk, zaag weer delen uit mijn schilderijen. Vaak exposeer ik het één óf het ander, niet tegelijkertijd.

In de werkperiode in de Ruimte van Rolf ben ik op zoek gegaan naar de presentatiemogelijkheden van mijn (verschillende soorten) werk samen. Een combinatie van zowel mijn platte als 3d-werk, zodat er een breder beeld ontstaat van wat ik doe.
Voor een speciaal onderdeel van de expositie is zij op zoek naar kamerplanten.

Buurtbewoners zijn al uitgenodigd om twee weken hun kamerplant uit te lenen, in ruil voor een mini-schilderij. Zij heeft er nog meer nodig, dus wilt u ook meedoen, stuur dan een mailtje naar deruimtevanrolf@gmail.com, of kom de plant afgeven op de Lage Gouwe 248.

De ruimte van Rolf is een initiatief van Rolf van der Mije. Hij wil graag kunstenaars letterlijk de ruimte geven om een deel zijn huis te transformeren en te gebruiken om werk te maken en te etaleren. Om de bezoeker te verrassen met diverse invullingen van moderne kunst.

De expositie Herwonderen is open in de weekenden van 14/15 en 21/22 februari van 13 tot 18 uur.