Kris Kross Amsterdam bij Koningsnacht Gouda 2020

Gouda – Het is zojuist bekend geworden dat Kris Kross Amsterdam zal optreden tijdens de Koningsnacht Gouda 2020. Kris Kross Amsterdam is bekend van talloze top 40 hits en wordt al miljoenen keren gestreamd. Deze jongens zullen ongetwijfeld een feestje gaan bouwen tijdens Koningsnacht Gouda 2020! 

Als de naam Kris Kross Amsterdam je niet bekend in de oren klinkt; dan zal dat een heel ander verhaal zijn als je hun nummers hoort. De afgelopen jaren stonden ze 6 keer in de Nederlandse top 40 waarvan 5 keer in de top 10! Met hun hit “Hij is van mij” werkten ze samen met Maan en Bizzey en veroverde ze de hitlijsten. “Hij is van mij” werd de bestverkochte en gestreamde single van 2019. Daarnaast werkte ze samen met Nielson voor het nummer “Ik sta jou beter”. Naast samenwerkingen van eigen bodem werkten ze ook internationaal samen. Voor hun eerste hit “Sex” werkte ze samen met Cheat Codes. Deze remake van “Let’s talk about sex”, van Salt-N-Peppa, veroverde ze de wereld. “Sex” is al 550 miljoen keer gestreamd. Hun hit “Whenever” geeft het origineel van Shakira een modern tintje en tikt bijna 250 miljoen streams aan. Met deze hits behaalde ze de top 3 van Nederland en lieten ze zien dat ze met Internationale artiesten net zo succesvol zijn. Kris Kross Amsterdam is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten en zijn, naar eigen zeggen, nog lang niet uitgespeeld.

GoudaFM
De organisatie maakte de hoofdact vanmorgen bekend op GoudaFM. Toen is ook onthuld wie het geheel aan elkaar gaat praten: de DJ’s van GoudaFM. Gedurende de avond zullen ze interviews met de artiesten afnemen en dit posten op social media. Voor een kijkje achter de schermen tijdens Koningsnacht 2020 moet je dus bij GoudaFM zijn!

Line-up
Met de bekendmaking van Kris Kross Amsterdam begint de Line-up voor het feest aardig vol te raken. Volgens de organisatie moet er nog meer artiesten onthuld moeten worden. Wanneer dit gaat gebeuren laat de organisatie nog niet weten. “Binnenkort”. Voor nu moeten we genoegen nemen met onderstaande line-up. Een line-up die er nu al veelbelovend uit ziet.

– Kris Kross Amsterdam
– Handsome Poets
– K-liber 4life
– It All Started In The Nineties
– More t.b.a.
– host: GoudaFM DJ’s

Kris Kross Amsterdam x The Boy Next Door – Whenever (feat. Conor Maynard)

Advertisements

 

Kris Kross Amsterdam, Conor Maynard – Ooh Girl (feat. A Boogie Wit Da Hoodie)

 

Kris Kross Amsterdam & Nielson – Ik Sta Jou Beter (Lyrics)

 

Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha – Hij Is Van Mij ft. Bizzey

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving? Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

12-02-2020 09:00