Koor Fabulous! op eigen benen

Op 28 november ondertekenden drie kersverse bestuursleden bij de notaris de oprichtingsakte en daarmee is vereniging Koor Fabulous! nu een feit. Het is dit jaar 10 jaar geleden dat, na een geslaagde workshop, een nieuw koor opgericht werd met de naam Popkoor Bodegraven. Eerst onder de hoede van Semper Avanti en het Evertshuis met als dirigent Sjaak Warnaar. Later alleen nog onder de vleugels van het Evertshuis. De laatste 5 jaar was het koor onder leiding van de huidige dirigent Maurits Draijer.

De afgelopen jaren heeft het koor een ware groei door gemaakt en werd het repertoire uitgebreid met andere muziekgenres als rock, musical en a capella. Er waren vele hoogtepunten, zoals concerten met een symfonieorkest, promsconcerten en de afgelopen 3 jaar een kerstconcert met de inmiddels befaamde sing-along.

Afgelopen april verzorgde Fabulous! een spetterend uitverkocht concert ter ere van het 10-jarig jubileum. En nu na 10 jaar was de tijd rijp om onder de vleugels van het Evertshuis vandaan te komen en op eigen benen te gaan staan. Bestuur en koorleden zijn enthousiast over deze nieuwe stap. De vereniging is nu nog vol in ontwikkeling en er zal de komende tijd door het bestuur en commissies hard gewerkt worden aan het ontwikkelen van onder andere een huishoudelijk reglement, nieuwe huisstijl en website. Volg het koor op www.facebook.com/koorfabulous om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Advertisements

Koor Fabulous! repeteert iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de theaterzaal van het Evertshuis in Bodegraven. Naast het serieus instuderen en verfijnen van het repertoire, heerst er bovenal een gezellige sfeer. Interesse om mee te zingen, te komen luisteren of om te boeken voor een optreden? Neem dan contact op via info@koorfabulous.nl. Voor meer info: www.koorfabulous.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
04-12-2018 09:19