Kinderburgemeester en kinderwethouders organiseren het Super Cool Kidsfeest

Gouda – Kinderburgemeester Romaissa en kinderwethouders Christie, Chris, Nando, Quinne en Noortje organiseren op woensdag 23 mei het Super Cool Kidsfeest. Het feest zal plaatsvinden op de Markt van 13.00 tot 16.00 uur.

De Markt zal worden ingedeeld in verschillende pleinen. Elk plein heeft een eigen thema met daaraan gebonden activiteiten. Zo heb je onder andere een Cultuurplein, een STOP met Pesten-plein, een sportplein, een heuse Kinder-Vrijmarkt en nog veel meer. Ook kun je komen zingen, taart eten en kennis maken met robots.

Afscheidsfeest
Het Super Cool Kidsfeest betekent ook het laatste feest voor het kindercollege. Er zal een nieuwe kinderburgemeester worden gekozen met de nieuwe kinderwethouders. Romaissa, voormalig kinderburgemeester: “Ik ga het heel erg missen en hoop dat de nieuwe kinderburgemeester net zoveel plezier mag beleven, als ik heb gedaan.”

Goede doel
Een bezoek brengen aan het Super Cool Kidsfeest is gratis. Koop je daarna iets op de vrijmarkt of haal je wat lekkers, dan help je het goede doel. Het geld dat wordt opgehaald zal worden geschonken aan Kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Het kindercollege vindt het namelijk belangrijk dat deze kan blijven bestaan.

Samenwerking
De organisatie ligt in handen van de Brede School Gouda. Dankzij samenwerkingen met onderstaande namen weten zij dit Super Cool Kidsfeest mogelijk te maken:

Bibliotheek/Chocoladefabriek, Centrum voor Jeugd en Gezin, Cultuurhuis de Garenspinnerij, DOE platform, Kinderboerderij de Goudse Hofsteden, Kwadraad Maatschappelijk Werk, Natuur&Milieupunt, OUde Stadhuys Gouda, Samenwerkende Ondernemersverenigingen Gouda (SOG), Schouwburg Gouda, SPORT.GOUDA, TechniekpuntGouda en natuurlijk de kinderburgemeester en kinderwethouders!

Ieder kind krijgt een persoonlijke uitnodiging namens het kindercollege.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@goudafm.nl