Kinderboerderij De Goudse Hofsteden maakt kans op € 5.000!

kinderboerderij

De kinderboerderij is genomineerd door ING Nederland voor de actie HELP Nederland vooruit! Met deze actie kan de kinderboerderij een bedrag van maar liefst € 5.000 winnen. Het bedrag dat de organisatie ontvangt wordt bepaald door middel van stemmen. De organisatie met de meeste stemmen ontvangt namelijk € 5.000, nummer twee € 3.000, nummer drie € 2.000 en nummer vier en vijf ontvangen beide € 1.000.

U kunt de kinderboerderij helpen door voor 11 maart eenmalig te stemmen per emailadres via HELP Nederland vooruit – ING of via de website www.kinderboerderijgouda.nl
De kinderboerderij kan een financiële ondersteuning goed gebruiken. Het gewonnen geldbedrag zal besteed worden aan het verbouwen van de keuken en verbeteren van de horeca om zo de eigen inkomsten van de kinderboerderij te vergroten en zo zelfredzamer te worden door het wegvallen van een deel van de subsidie.
Over deze actie
Er zijn in Nederland tal van initiatieven, verenigingen en stichtingen. Wat zij doen voor de maatschappij is hartverwarmend. Daarom geeft het ING Nederland fonds deze initiatieven graag een steuntje in de rug. In januari hebben Nederlandse verenigingen en stichtingen die zich lokaal inzetten zich kunnen aanmelden voor een donatie van het ING Nederland fonds. Uit de vele inzendingen zijn 420 initiatieven genomineerd voor een donatie.