Kijkje bij openbare les Junior Company

Gouda – Op woensdag 28 maart staat het jongerengezelschap van het Nationale Ballet – De Junior Company – op het grote podium van De Goudse Schouwburg. Het dansgezelschap en de schouwburg hebben allebei iets te vieren en daarom mogen de bezoekers een gratis openbare les bijwonen. Een unieke kans om meer te weten te komen over dans.

De Junior Company is sinds 2013 de kweekvijver van talent van het Nationale Ballet. Om het vijfjarig bestaan te vieren presenteert het jongerengezelschap een jubileumprogramma vol verrassingen: In the Future. Op het jubileumprogramma staan onder andere een wereldpremière van Juanjo Arqués en een Junior Company première van Hans van Manen. Een programma voor twaalf dansers, met de sterren van de toekomst.

Openbare les
In het kader van haar 25-jarig jubileum organiseert De Goudse Schouwburg een extraatje bij de voorstelling van de Junior Company. Voorafgaand aan het programma In the Future (om 19.00 uur) krijgen bezoekers de mogelijkheid om een openbare les bij te wonen geleid door Ernst Meisner. Hij is choreograaf en sinds 2013 artistiek coördinator van de Junior Company. Tijdens de openbare les geeft hij achtergrondinformatie over de company en de samenstelling van het programma.

Advertisements

Kaarten voor Junior Company zijn te koop via www.goudseschouwburg.nl of tel. 0182-513 750.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@goudafm.nl