Kies voor Lokaal: juist nu!

Download nu deGouda App voor iOS en Android 30-03-2020 20:00

Gouda – Of je nu in de Groenendaal, Tiendeweg, Kleiwegstraat, Nieuwe Marktpassage of Zeugstraat loopt, je vindt ze overal; lege straten. In deze crisis verplaatst veel handel zich naar internet. Gelukkig zijn veel lokale ondernemers daar ook te vinden. Om te zorgen dat zij door de consument niet vergeten worden, zetten wij de actie “Kies voor Lokaal” op.

Vrijdag 27 maart is de website www.kiesvoorlokaal.nl officieel van start gegaan. Op Kiesvooorlokaal.nl zijn alle webshops van de Goudse binnenstad bij elkaar gezet op 1 website: “Kies voor Lokaal.nl”. Via deze site kun je eenvoudiger de webshop van de Goudse lokale ondernemer vinden.

Advertisements

Veel winkels en restaurants bieden nu online bezorgmogelijkheden van hun producten aan. Door dit op één website te zetten is het eenvoudiger om de lokale ondernemer te steunen. Zo laten we samen de lokale economie draaien.

Zo kun je ook in crisistijd kopen bij je favoriete winkel en zorg je dat die ondernemer er ook nog is als Corona eenmaal achter ons ligt.

Steun de Goudse ondernemer via www.kiesvoorlokaal.nl l, juist nu!

De actie ‘’Kies voor Lokaal’’ is een initiatief de Goudse Stichting Lokale Verbinding i.s.m. Magazine deGouda en radiostation GoudaFM.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?  Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 30-03-2020 20:00