Kies voor Lokaal: bestel bij je lokale ondernemer

Gouda – Niet essentiële winkels zijn tot en met 19 januari volledig in een lockdown. Dit betekent niet dat cadeauwinkels, kledingwinkels, restaurants of andere lokale ondernemers hun producten kunnen bezorgen. De lokale ondernemers van Gouda bezorgen zelf hun producten en komt altijd op tijd. Afgelopen weken werd al duidelijk dat landelijk bedrijf PostNL kampt met topdrukte, en dat het bedrijf tegen de grenzen van zijn capaciteit zit. Dat geldt niet voor de lokale bakker, kledingzaak of cadeauwinkels.

Voor wie nog cadeautjes wil kopen voor de feestdagen kan dat doen bij lokale ondernemers van Gouda. Je kan dus voor de kerstdagen je kerstinkopen doen die op tijd worden geleverd, iets wat bedrijven zoals PostNL of UPS niet altijd kunnen waarmaken.

 

Advertisements

”LOKALE ONDERNEMERS BEZORGEN ZELF HUN PRODUCTEN OP TIJD OP JOUW ADRES”

De website www.kiesvoorlokaal.nl was in maart in het leven geroeen tijdens de eerste golf van het coronavirus. Ook nu is kiesvoorlokaal.nl weer volledig actief. Op deze website vind je alle webshops van Goudse ondernemers. Door dit op één website te zetten is het eenvoudiger om de lokale ondernemer te steunen. Zo laten we samen de lokale economie draaien.

Zo kun je ook in crisistijd kopen bij je favoriete winkel en zorg je dat die ondernemer er ook nog is als Corona eenmaal achter ons ligt. Steun de Goudse ondernemer via www.kiesvoorlokaal.nl, juist nu!

*Ben jij ondernemer maar staat jouw webshop er nog niet bij? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@kiesvoorlokaal.nl 

15-12-2020 14:08