Kamer van Koophandel organiseert Startersdag

Startende ondernemers kunnen op 1 november terecht op 6 locaties in Nederland
Het starten van een bedrijf is populair. Vorig jaar hebben maar liefst 150.000 mensen de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Om al deze nieuwe ondernemers te informeren over alles wat er komt kijken bij de start van je eigen bedrijf, organiseert de Kamer van Koophandel de Startersdag. Ook mensen die nog geen eigen bedrijf hebben, maar wel plannen voor de start van een onderneming kunnen er terecht met al hun vragen.

Programma
De Startersdag vindt plaats op zaterdag 1 november op 6 locaties in Nederland: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Op alle locaties worden workshops georganiseerd, zijn er deskundigen van onder andere de KvK, Belastingdienst, banken en accountants aanwezig en zijn er themapleinen waar allerlei activiteiten plaatsvinden. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om in contact te komen met andere ondernemers en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden
De Startersdag heeft een doorlopend programma van 10.00 uur tot 16.00 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/mijnstart. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden. De toegang is gratis.