Kaartjes winnen voor de Bike Motion Benelux 2014 beurs

In het weekend van vrijdag 17 tot en met zondag 19 oktober is de Jaarbeurs in Utrecht één en al fietspassie. De sportieve fietser kan op Bike MOTION Benelux 2014 de nieuwste modellen racefietsen, mountainbikes en onderdelen bewonderen. Op de beurs is ook veel te doen.

Clinics en workshops bieden de laatste inzichten over fietshouding, voeding en persoonlijk advies over ideale trainingsmethoden. Importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding introduceren de collecties voor het nieuwe seizoen, bij elkaar wel 600 merken. Ook tal van aanbieders van fietsvakanties en sportvoeding op de beurs, die steevast wordt aangedaan door bekende renners uit het profpeloton voor ontmoetingen met hun fans.

Bij GoudaFM kun je 2 toegangskaartjes winnen naar de Bike Motion Benelux 2014. Het enige wat je moet doen is onderstaand formulier invullen voor dinsdag 14 oktober.
Op woensdag 15 oktober worden de winnaars bekend gemaakt. Sommige winnaars kunnen gebeld worden tussen 17-18h door Garro Wiersema in het programma Gouda Actueel .

Alle winnaars ontvangen een bericht via de Email en de kaartjes per post.

Succes!

GoudaFM redactie