Kaarsjesavond in Nieuwerkerk

Traditiegetrouw organiseert winkelgebied het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel weer Kaarsjesavond. Op vrijdag 9 december van 17.00 tot 21.00 uur kan je hier terecht voor de leukste en gezelligste activiteiten.

Vanwege corona is het dit jaar de eerste keer sinds 2019 dat Kaarsjesavond weer georganiseerd kan worden. De ondernemers van het Oude Dorp zijn dan ook erg blij dat deze traditie weer kan worden voortgezet.

Uiteraard kan je naar de kerstmarkt waar weer leuke kraampjes zullen staan. Ook zullen er optredens worden gegeven en kan je een kaartje voor iemand achterlaten in de speciale kerstwensboom. Bijvoorbeeld omdat diegene altijd voor iedereen klaar staat of omdat hij een lastig jaar achter de rug heeft. Onder alle wensen uit de wensboom worden vervolgens twee kerstpakketten verloot. Verder kan je terecht in de Oude Kerk, waar o.a. organisten het Van Assendelftorgel bespelen en verschillende goede doelen hun stands neer hebben gezet.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht dit jaar. Kinderen kunnen knutselen, deelnemen aan een silent disco of kerstkaarten kleuren. Wil je meer weten? Check dan de Facebookpagina van het Oude Dorp.