Jodan Boys viert 85-jarig bestaan met 24 uur feest

Jodan Boys bestaat 85 jaar. De voetbalvereniging uit Gouda-Oost viert dit van vrijdagavond tot en met zaterdagavond 29 juni, met 24 uur lang feest met diverse leuke activiteiten.
Voor sommige onderdelen kun je je via de website www.cvvdejodanboys.nl/85jaar vooraf inschrijven. Iedereen is welkom op 29 juni!
“Uit de vereniging zelf kwam het initiatief hieraan aandacht te besteden. Een brede commissie heeft een geweldig programma opgesteld”, zegt voorzitter Marco Kastelein. “De opbrengst is voor faciliteiten op ons complex. Al lang is er bijvoorbeeld de wens het ballenhok te verbeteren, zodat ieder team een eigen opslagruimte heeft. Een deel van de opbrengst gaat naar de stichting Kans tegen Kanker.”
Programma:

Dinnershow: 28 juni
In een gezellige sfeer een avond uit met relaties, vrienden, kennissen of familie. Op 28 juni verzorgen we een speciale avond voor sponsoren en vrienden van de Jodan Boys.

FIFA19 E-Sports toernooi
Laat je skills zien aan de rest van de club tijdens het 1e Jodan Boys E-Sports Toernooi. In de nacht van vrijdag op zaterdag 29 juni toveren we de Dug Inn om tot gameroom.

Advertisements

Voetbalclinics
Na alle trainingen die je dit jaar al hebt gehad doen we er aan het einde van het seizoen nog een schepje bovenop. Ga jij de uitdaging aan? Vul dan onderstaand formulier in.

Funpark
Een half voetbalveld wordt opgemaakt als “funpark” met springkussens en spellen. Er wordt een parcours uitgezet waar een prijsje te winnen valt.

7*7 toernooi, bbq & feestavond
Natuurlijk sluiten we de 24 uur van Jodan Boys in stijl af. Op zaterdagmiddag beginnen we met een gemixt 7*7 toernooi op veld 1 & 2.

Receptie
Onder het genot van een hapje en een drankje zullen genodigden het 85 jarig bestaan vieren. Voorzitter Marco Kastelein houdt een toespraak.

29-05-2019 17:30