Jodan Boys organiseert voetbaldagen in de voorjaarsvakantie

Gouda – Jodan Boys organiseert voor het eerst een voetbal3daagse voor jeugdspelers (lid of geen lid). De voetbal3daagse is van 27 februari tot 1 maart a.s.. Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen dan drie dagen oefenen op onder meer hun techniek met ervaren trainers, namelijk Dennis van den IJssel, hoofdtrainer van Jodan Boys 1, Jack Harmsen, hoofdtrainer bij vv Haastrecht en Erik van Zoest, trainer JO 19-1. Elke deelnemer krijgt ook een bal, een shirt, een groepsfoto en elke dag een lunch. Kinderen hoeven geen lid te zijn van een voetbalvereniging. De trainingen zijn voor iedereen.

Programma
Tijdens de voetbaltrainingen komen techniek, tactiek, teamwork en behendigheid allemaal aan bod in verschillende oefenvormen: bal- en lichaamsbeheersing; passen, trappen en aannemen; scoren; aanvallen en verdedigen; kleine en grote partijspelen. Maar het belangrijkste is plezier hebben!

Kosten
Drie dagen voetbaltraining onder leiding van ervaren trainers kost € 99,- per deelnemer. Daarvoor krijgt hij of zij 3 dagen training van 9.30 uur tot en met 15.30 uur (in de voorjaarsvakantie van dinsdag 27 februari tot en met donderdag 1 maart), een voetbalshirt, een bal, elke dag lunch en een groepsfoto.

Advertisements

Inschrijven
Inschrijven kan via voetbalclinic@cvvdejodanboys.nl . Vermeld daarin naam, adres, geboortedatum, telefoon, email, vereniging en team (voor inschatting groepniveau) indien van toepassing. Let op: vol is vol!