Jeugdtheaterhuis ook van start Cultuurhuis Garenspinnerij

Het Jeugdtheaterhuis start het seizoen in Cultuurhuis Garenspinnerij met nieuwe activiteiten voor de jeugd, waaronder toneellessen voor kinderen van 4-6 jaar, een Musicalproductieklas en De Vloer Op! improvisatielessen voor jongeren. Tijdens de gratis open lessen op zaterdag 13 september (Gouda Gastvrij) kunnen geïnteresseerden vrijblijvend kennismaken met de nieuwe activiteiten.

Terug in de Garenspinnerij
Na 1,5 jaar op een tijdelijke locatie in Plaswijck/Bloemendaal, keert het Jeugdtheaterhuis met zijn lessen weer terug naar het in maart geopende Cultuurhuis Garenspinnerij aan de Turfsingel 34 in Gouda. Hier geeft het Jeugdtheaterhuis al sinds de oprichting in 1991 lessen voor kinderen en jongeren. Ook blijft het Jeugdtheaterhuis in het nieuwe seizoen lessen geven in Plaswijck/Bloemendaal, op basisschool De Cirkel aan de Rijnlust 42.
Gratis open lessen
Op zaterdag 13 september – tijdens Gouda Gastvrij – kunnen geïnteresseerden tijdens gratis open lessen kennismaken met de activiteiten van het Jeugdtheaterhuis. Tussen 11.00 en 15.00 uur worden er doorlopend open lessen gegeven op twee locaties: Cultuurhuis Garenspinnerij aan de Turfsingel 34 en De Goudse Schouwburg aan de Boelekade 67 in Gouda. Voor elke leeftijdscategorie wordt een aparte open les georganiseerd. Meer informatie is te vinden op de website van het Jeugdtheaterhuis, www.jeugdtheaterhuis.nl