Jeugdspringteam van Velocitas Gouda brons behaald

Het jeugdspringteam van Velocitas Gouda heeft zaterdag 15 november brons behaald op het onderdeel lange mat. Het team van zeven meiden in de leeftijd 10-12 jaar deed mee in de categorie jeugd D niveau. Ze mochten een mooi bronzen beeldje mee naar huis meenemen.

Voor het eerst deed de springgroep van Velocitas Gouda mee aan de groepsspringwedstrijden. Teams uit Noord- en Zuid-Holland waren naar Bodegraven gekomen om tegen elkaar te strijden.
Het jeugdteam van Velocitas bestond uit Aya ben Jaber, Julia Meijer, Anne van Golden, Myrthe Westmaas, Lieke van den Berg, Annika Kokshoorn en Britt Kwakernaak.
In de ochtend deden de meiden mee op lange mat, minitramp en plankoline kast. Er werd mooi en verzorgd gesprongen. Dat alle teams dicht bij elkaar zaten, was te merken bij de prijsuitreiking. Op maar 0,04 punten werd zilver gemist bij het onderdeel kast. Op de andere toestellen zat een podiumplek er net niet in.
De komende tijd gaan de jongens en meiden verder trainen op nieuwe onderdelen zodat ze die bij de volgende wedstrijden kunnen laten zien. Er wordt elke woensdag in twee groepen getraind in gymzaal Hoogenburg in Gouda. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om eens mee te doen!