Janssen de Jong ontwikkelt ook derde fase Middenwillens Gouda

Na de succesvolle verkoop van de eerste twee fasen van nieuwbouwproject Middenwillens ondertekenden wethouder Rogier Tetteroo van de gemeente Gouda en Mark van Doorn van Janssen de Jong Projectontwikkeling onlangs een overeenkomst die de ontwikkeling van de derde fase van Middenwillens mogelijk maakt.

Middenwillens wordt een kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Gouda. Deze wijk is royaal opgezet met veel ruimte voor water en groen. Het wordt een exclusieve, zeg maar gerust, chique Goudse buurt. Met een uitstekende ligging aan de Goudse Hout en vlakbij de Reeuwijkse Plassen.

In de derde en tevens laatste fase is er ditmaal ruimte voor 14 koopwoningen, die Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwerpt en realiseert. Het plan omvat 2 hoekwoningen, 10 rijwoningen en 2 twee-onder-een-kap-woningen. Alle woningen zullen een tuin aan het water krijgen.

Advertisements

De verkoop van de woningen zal naar verwachting medio 2017 starten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de projectwebsite www.middenwillens.com.

Algemene bedrijfsinformatie
Janssen de Jong Projectontwikkeling is een zelfstandig en risicodragende projectontwikkelaar. Zij is actief in de ontwikkeling van woningen en commercieel onroerend vastgoed. Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft in 2015 circa 500 woningen en circa 3.000m2 commercieel vastgoed verkocht en behoort tot de top 20 woningbouwontwikkelaars van Nederland.

Janssen de Jong Projectontwikkeling is een dochteronderneming van de Janssen de Jong Groep. De groep had in 2015 een omzet van circa € 300 miljoen en ontwikkelt, bouwt, renoveert, restaureert, en doet onderhoud voor bedrijven, particulieren en overheden in binnen- en buitenland. Onze aanpak garandeert hoogwaardige producten en diensten die we in korte tijd en zonder zorgen voor de opdrachtgever leveren.