Inwoners Gouda jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Foto: Postcode Loterij Miljoenenjacht

Gouda – Vijftig inwoners van Gouda uit postcodegebied 2807 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Gouda daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 8 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6. 

Cor (63) uit Gouda is één van de gelukkigen die afreizen naar de studio in Amsterdam: “Het zou wat zijn als ik aan die desk naast Linda kom te staan. Ik teken voor een koffertje van drie ton. Dan druk ik zeker op die knop. Ik werk in de bouw en sta de hele dag met mijn hoofd in de blubber. Het lijkt mij heerlijk om met vervoegd pensioen te kunnen. Mooie vistripjes naar het buitenland maken. Dan gooi ik mijn hengeltje uit in Ierland en Noorwegen. Dat lijkt mij wel wat!”

 

Advertisements

Cor (63) droomt van vistripjes en vervroegd pensioen

Gouda eerder in de prijzen
Vorig jaar was Gouda ook al eens vertegenwoordigd bij Miljoenenjacht. Toen zaten vijftig inwoners van Gouda uit postcodegebied 2804 in de studio. Het lot bleek de 59-jarige Willie goedgezind. Zij won een reis naar Curaçao voor tien personen.

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Gouda zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Gouda is zondag 8 september van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien.
Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

28-08-2019 12:30