Internationale influencers laten zich inspireren in het Groene Hart

Op donderdag 30 januari brengen negen influencers uit Engeland en de Verenigde Staten een bezoek aan het Groene Hart. Op deze dag beleven ze de pure natuur en de heerlijke streekproducten die het Groene hart te bieden heeft. Met een bezoek aan Bodegraven-Reeuwijk en Woerden wordt een inspirerend programma georganiseerd. Deze reis wordt georganiseerd, nadat het Groene Hart internationaal onder de aandacht is gekomen, met vermelding in de Lonely Planet.

 Het Groene hart, een puur stukje Holland
Het bezoek staat in het teken van de natuur en landschapshistorie die het Groene Hart rijk is. De influencers worden midden in de polders van het Groene Hart ontvangen op Natuurboerderij Hoeve Stein, waar ze door de boer en boerin worden meegenomen over de boerderij. Na het boerderijbezoek kunnen ze genieten van een streekproductenlunch bij Mercatu aan de Reeuwijkse Plassen, waarna de gasten op pad gaan door de natuur bij de Reeuwijkse Plassen.

’s Middags wordt de groep ontvangen in het Kaaspakhuis in Woerden voor een Cheese Experience. Met een rondleiding in de kaasmakerij, de rijpingszolder en een VR-film leren ze alles over het kaasmaken, het rijpen van kaas en het verhaal van de Boerenmarktstad Woerden. Uiteraard wordt er ook kaas geproefd; tijdens de kaasproeverij maken ze kennis met diverse soorten echte Boerenkazen. De dag in het Groene hart wordt afgesloten met een borrel in het ludieke Stadshotel Van Rossum in Woerden, waar wordt gewerkt met lokale producten, rechtstreeks van de eigen boerderij.

Advertisements

Persreis – Lonely Planet
Deze persreis wordt georganiseerd in samenwerking met het NBTC (Nationaal Bureau voor Toerisme en Congressen) en staat in het teken van de plaatsen en regio’s die in de Lonely Planet zijn benoemd. De influencers worden meegenomen op een reis door Nederland langs onder meer Arnhem, Nijmegen, Groningen, Utrecht en het Groene Hart. Ze hebben gezamenlijk een bereik van zo’n 1.000.000 consumenten. Ze zijn voornamelijk actief op Instagram, maar schrijven daarnaast ook blogs. Deze persreis levert publicaties op voor het Groene Hart in Engeland en de Verenigde Staten.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

27-01-2020 15:30