Internationaal succes voor synchroonmasters Widex GZC Donk

Gouda – Na het zwemsucces tijdens de Brussel Open eerder dit jaar, zijn afgelopen week de synchroonmasters succesvol afgereisd naar Slovenië voor de Europese Master Kampioenschappen. Tijdens deze internationale wedstrijd hebben de dames aan twee verschillende synchroononderdelen (team en free combination) deelgenomen, waarbij ze tegen andere zwemverenigingen uit Europa zwommen. Alle deelnemers aan dit EMK zijn 25 jaar en ouder.

Het zwemteam bestaande uit Alma Steenbergen, Astrid van Wijngaarden, Danike Rijgersberg, Elise Spruijt, Esther van Tok, Kimberly Dukker, Kyra Robbemond, Leonie Schouten, Megan Grotenhuis, Mirjam Wiechers, Nikita Rijgersberg en Yorinn Dukker heeft onder leiding van hun coach Danielle van Dalen zeer goed gepresteerd.

Op donderdag hebben de dames een goede technische kuur gezwommen en vrijdag volgde de vrije kuur, beide kuren bij elkaar opgeteld resulteerde in een vierde plek. Maar het echte succes volgende een dag later tijdens de vrije combinatie. Bij de vrije combinatie zwemmen minimaal 4 zwemsters en maximaal 10 zwemsters op muziek. Het zwemteam heeft een derde plek gehaald. De dames hadden in het sterke deelnemersveld niet verwacht dat zij met een bronzen medaille naar huis konden gaan. Een prestatie om trots op te zijn!

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
11-09-2018 08:51