Informatie over slechtziendheid bij Bibliotheek De Groene Venen

leisure, information, people, vision and mass media concept - senior man in glasses reading newspaper at home

Waddinxveen – Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, adviseert en informeert over aangepast lezen en de juiste hulpmiddelen. Want ook als het zicht afneemt blijft het mogelijk om boeken, tijdschriften en allerlei andere soorten teksten te lezen. Loop vrijdag 15 juni tussen 14.00 en 16.30 uur vrijblijvend naar binnen bij Bibliotheek De Groene Venen in Waddinxveen en stel uw vragen aan een adviesmedewerker van Visio.

De Bibliotheek is de plek om naar toe te gaan als je van lezen houdt. Maar wat te doen als je merkt dat het lezen een inspanning wordt in plaats van een ontspannende activiteit? Voor veel mensen wordt lezen lastiger naarmate zij ouder worden. Soms voldoet een lees- of andere bril niet meer. Naast de krant of een boek, wordt ook tv kijken, bellen, appen en werken op de computer steeds lastiger. De Visio-medewerker neemt een aantal hulpmiddelen mee die men kan bekijken.

Neem voor meer informatie contact op met Visio in Den Haag via denhaag@visio.org of 088-585 92 00. De informatiebijeenkomst op vrijdag 15 juni is gratis toegankelijk. Van 14.00 tot 16.30 uur in De Groene Venen, Gouweplein 1 in Waddinxveen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
08-06-2018 09:20

Advertisements