‘Ik ben… posters’ en regenboogstropdassen voor Goudse ondernemers

Gouda – Heel Gouda zal zaterdag 23 juni roze kleuren vanwege Roze Zaterdag. De week ervoor vindt de culturele week plaats en zijn er veel activiteiten met en bij de culturele instellingen in de stad. De ondernemers binnenstad haken waar mogelijk in om de stad nog leuker en gezelliger te maken.

Onlangs hebben de ondernemers geraniums in de binnenstad gezet en in de ochtend van 14 juni wordt met de Bredeschool de Kinderkaasmarkt georganiseerd. Daarnaast geven ze nu een startschot naar de Roze Zaterdag en de culturele week, op donderdag 14 juni om 16.00 uur Achter de Waag.

Alle ondernemers zijn uitgenodigd om spullen te komen halen voor Roze Zaterdag, om met hun eigen winkel mee te doen en op die manier de vele duizenden gasten die verwacht worden welkom te heten in een mooie (roze) stad. Er zijn ‘Ik ben… posters’ in zeven kleuren voor de etalages (of voor in de bloembakken in de straten) en er zijn regenboogvlaggen. Voor ondernemers die er zelf gekleurd op willen staan zijn er regenboogstropdassen te koop (in dames en herenuitvoering!) om de komende weken in de winkel te dragen. Ga er vooral ook veel mee op de foto en deel die op Facebook om de Roze Zaterdag tot een succes te maken.

Advertisements

Voor meer informatie over de culturele week zie www.rozejaargouda.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
13-06-2018 09:09