Huiskamer van de Stad zoekt gastvrije Gouwenaars en artiesten

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gouda – De inschrijving voor de zesde editie van het Goudse muziek- en kleinkunstfestival Huiskamer van de Stad is geopend. Op zondag 3 juni zullen (veelal lokale) artiesten hun kunsten vertonen in huiskamers door de hele stad. Inschrijven voor dit bijzondere festival kan via de website www.huiskamervandestadgouda.nl.

De organisatie, die al sinds de oprichting van het festival draait op enthousiaste vrijwilligers, is op zoek naar gastvrije Gouwenaars die het leuk vinden om als gastheer/vrouw te fungeren en hun huiskamer op deze dag ter beschikking willen stellen. En daarnaast natuurlijk naar diverse acts die het leuk vinden om deel uit te maken van deze bijzondere dag, die hard op weg is om een Goudse traditie te worden.

In de afgelopen jaren groeide het evenement naar ongeveer 60 locaties met muziek- en kleinkunst. De afgelopen jaren hebben gezorgd voor een stevige basis en bestaansrecht als Gouds sociaal-cultureel evenement.

Dat het festival moet blijven bestaan is voor de organisatie duidelijk: “Gouwenaars genieten niet alleen, maar doen ook actief mee. Ze dragen zelf hun steentje bij door middel van het openstellen van hun knusse huiskamer voor de stad. Ook de deelnemende lokale artiesten die belangeloos optreden mogen niet worden vergeten. Het is echt een festival van, door en voor Gouwenaars. Mensen komen elkaar na járen weer tegen of ontmoeten elkaar voor het eerst, dat is heel leuk om van dichtbij te zien.”

Meedoen of meer te weten komen? Kijk voor alle informatie op www.huiskamervandestadgouda.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

04-04-2018 10:41