Huiskamer van de Stad: inschrijven kan nog tot 1 mei

Op 5 juni aanstaande vindt in Gouda alweer de vierde editie van het gezellige muziek- en kleinkunstfestival ‘Huiskamer van de Stad’ plaats. Om 11:30 wordt het startschot gegeven in het Oude Stadhuys op de markt door de wethouder cultuur Daphne Bergman en de kersverse Goudse stadsdichter Hanneke Leroux, uiteraard omlijst door vrolijke live muziek. Vervolgens kan het publiek uitzwermen over de stad om in tientallen Goudse huiskamers en historische gebouwen gratis te genieten van live muziek, poëzie en andere kleinkunstvormen.

Acts en huiskamers kunnen zich nog inschrijven tot het einde van april. De gastvrijheid in Gouda is zoals ieder jaar weer groot – vele Gouwenaars hebben inmiddels hun huiskamer als podium aangeboden. De organisatie is nu vooral nog op zoek naar leuke acts. Dus wil je optreden in de unieke, gemoedelijke setting van een knusse huiskamer, meld je dan snel aan op www.huiskamervandestadgouda.nl.

De ervaring van de afgelopen jaren heeft geleerd dat het aantal bezoekers groter is als er meerdere huiskamerpodia op loopafstand van elkaar liggen. Door zelf te flyeren in de buurt en onder vrienden en kennissen kunnen huiskamereigenaren deze ‘clustervorming’ een handje helpen.
Deelnemers die het festival willen promoten kunnen, zolang de voorraad strekt, een stapeltje flyers en een poster ophalen bij Free Music (Turfmarkt 12, Gouda).

Advertisements

5 juni belooft nu al een dag te worden om nog lang over na te praten. Voor aanmeldingen en meer informatie kunt u terecht op www.huiskamervandestadgouda.nl.