Horecaondernemers verzamelen op de Markt

Foto: Lima Fotografie

Gouda – Vanmiddag om 14.30 uur verzamelen alle horecaondernemers op de Markt. Daar worden de sleutels van alle horeca zaken overhandigd aan burgemeester Pieter Verhoeve. Dit als symbool voor de sleutels van onze restaurants die wij in zullen moeten leveren als deze lockdown nog veel langer duurt.

”Er zullen ook op alle ruiten van horeca bedrijven in Gouda “BINNENKORT TE HUUR” posters komen te hangen om aan te geven dat we de hoge lasten, zoals huur, niet langer kunnen dragen als er geen inkomsten zijn” schrijft het team van Brownies & Downies in een persbeicht.

De horeca mag nog steeds niet open van het kabinet en de Goudse horecaondernemers willen op deze manier aandacht vragen.  ”Het is tijd om een tegengeluid te laten horen! Het is tijd om samen weer de handen in een te slaan en een duidelijk statement te maken op een goede, veilige en sympathieke manier”

Advertisements

”Ons doel met deze actie is laten zien hoe hoog de nood is en laten zien dat wij alles op alles zetten om onze restaurants op een veilige manier te openen. Ons doel is de consument hun sociale vrijheid terug te geven. Zo essentieel zijn wij!”

Vanmiddag om 14.30 verzamelen alle horeca ondernemers zich voor het stadhuis aan de Markt.

21-01-2022 12:44