Hoe werkt GoudaFM Speed Dating?

Ben je single? Wil je 2015 ingaan met een nieuwe liefde. Dan is onze Speed Dating avond iets voor jou. In een sfeervolle, romantische omgeving maak je kennis met 15 a 20 andere singles uit de regio. Je avond verloopt ontspannen, vrijblijvend en erg plezierig.

Eerst volgende events:
maandag 29 Dec – 35 jaar t/m 45 jaar
dinsdag 30 dec – 40 jaar t/m 55 jaar
Locatie: Grote Zalm Zaal, boven Brasserie De Zalm, adres: Markt 34 | 2801 JJ | Gouda

Wat is Speed Dating?
Een speedate geef je de mogelijkheid om een groot aantal singles individueel te ontmoeten in een korte tijd. In een gesprek van 3 minuten krijg je een eerste indruk van elkaar. Als een gesprek bevalt, vul je op je matchkaart je een ‘ja’ in. Je matchkaart lever je aan het einde van de avond in aan de organisatie. Wij gaan kijken of er ‘matches’ zijn; dat betekent dat zowel de man als de vrouw een ‘ja” aan elkaar hebben gegeven.
Binnen 24 uur na afloop krijg je een bericht per e-mail, hierin staat de voornaam(en) en e-mail gegevens van de person(en) waarmee jij een match hebt. Vanaf dit punt neem je het stokje van ons over en kun je zelf contact opnemen via de Email met je match (doe altijd even een foto van jezelf erbij in je eerste reactie).

Wat gebeurt er op de avond?
De avond begint om 20:00 stipt dus zorg dat je op tijd bent. Registratie begint vanaf 19:30. Na het registreren krijg je een matchkaart waarop je voornaam en tafelnummer staat en je waardebon voor een drankje. Voor de start van de speed dating nemen we de procedure nog even met elkaar door.

Bij het speed dating zitten de dames aan een tafel en roteren de heren. Na elke ronde van 3 minuten gaat er een bel. Je kunt dan even kort je matchkaart invullen. De dames blijven dan zitten en de heren schuiven na iedere gesprek een tafeltje op. Na een aantal rondes is er een pauze van 15 minuten en dan gaan de gesprekken door. Het speed dating avond is meestal afgelopen om een uur of 22:30. Je levert dan je kaart in aan de organisatoren.

Je avond hoeft hierna niet afgelopen te zijn. De locatie is centraal in het centrum van Gouda (op de markt) en er is de mogelijkheid om verder te praten in het café de Zalm of ergens anders.

Prijs en Inschrijving
Nu je alles weet over onze speed dating avond, nodig we je uit om voor €35 (inclusief gratis drankje) een geweldige avond met ons mee te maken. Schrijf je nu in en ga met ons mee in dit avontuur. Na inschrijving krijg je van ons een mail met nadere informatie en de betalingsgegevens.