Hans Klok – The New Houdini –

Na zijn recente internationale successen en vele tienduizenden bezoekers in Nederland van zijn show The New Houdini is Hans Klok nu op 23 en 24 september voor het eerst te zien in Gouda met deze zo bejubelde voorstelling die door de NRC beschreven werd als “Zijn beste show ooit”.

De hele wereld omarmt nu deze show sinds ook Hans’ triomf vierde op het Internationale Circus Festival van Monte Carlo. Daar ontving Hans Klok een van de Oscars van dit prestigieuze circusfestival, de Zilveren Clown.

In “The New Houdini” zal Hans voor een aantal nieuwe illusies zorgen, die veel stof tot gesprek zullen leveren. Ook zullen een aantal circus acts van wereldniveau, zijn sexy magic diva’s en The Houdini Dancers meewerken aan deze grootste illusieshow ter wereld!

Naast de slogan: spanning, schoonheid en sensatie kan men daar nu ook het woord stunts aan toevoegen. Houdini was de meester der ontsnappingen en presenteerde illusies, die nu het publiek nog in hun ban krijgt, maar hij voerde ook riskante stunts uit. De show bevat niet alleen spraakmakende, nieuwe illusies, maar ook zijn een aantal van ’s werelds beste circusacts te gast.

Hans Klok