Grote uitverkoop bij Anders Bekeken

Gouda – Begin volgend jaar gaat Reakt het pand aan de Hoge Gouwe 65 verlaten en gaat verhuizen naar de Boelekade 1, bij de tunnel naast l’Etoille. Zij willen graag vóór de verhuizing zoveel mogelijk schilderijen verkopen, zodat deze niet meeverhuisd hoeven te worden en daarom houden ze een grote uitverkoop. Alle schilderijen die te koop worden aangeboden hebben een vaste prijs en die bedraagt de helft van de oorspronkelijke prijs.

De uitverkoop wordt gehouden op donderdag 23 november van 17.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 25 november van 10.00 tot 16.00 uur aan de Hoge Gouwe 65. De prijzen van de werken variëren van 15 euro tot 150 euro. Leuk om cadeau te geven aan familie en vrienden, voor Sinterklaas of kerst.

Anders Bekeken is een atelier waar circa dertig mensen schilderen met een achtergrond in de GGZ. Er wordt heel divers werk gemaakt; van realistisch tot abstract, van impressionistisch tot expressionistisch. Het atelier is drie dagen per week geopend en staat onder leiding van diverse kunstenaars en trajectbegeleiders.

Advertisements