Grote run op deelname in De Gelaarsde Kat

Gouda – De Goudse Schouwburg plaatste eind september een oproep aan kinderen in Gouda en omgeving om mee te spelen in De Gelaarsde Ka,t die op zondag 8 april 2018 in De Goudse Schouwburg te zien is. Aan die oproep werd massaal gehoor gegeven.

Gouda moet wel over veel kinderen met acteerambities beschikken, want de oproep is nog maar een paar weken geleden gedaan en De Goudse Schouwburg heeft nu al een enorme stapel inschrijvingen binnen. Publiciteitsmedewerker Sharon den Hollander: “We zijn op zoek naar twintig mini-katjes die mee mogen spelen en hoopten dat er zoveel kinderen zouden zijn die zich daarvoor wilden opgeven. Maar binnen een dag hadden we al meer dan twintig inschrijvingen en dat aantal is de afgelopen weken verveelvoudigd!”

Onder meer de Goudse theaterschool Mirakel heeft het haar leerlingen getipt, waardoor er afgelopen week nog een hele stapel inschrijvingen bij kwam. “Maar iedereen maakt kans om mee te doen hoor, of je nu veel ervaring hebt of helemaal niet. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt en het vooral zelf graag wilt”, aldus Den Hollander.

Advertisements

Na de kerstvakantie worden de twintig gelukkigen bekend gemaakt door De Goudse Schouwburg. Tot die tijd kunnen kinderen tussen de zes en twaalf jaar zich nog altijd inschrijven. Meer informatie staat op de site van De Goudse Schouwburg: www.goudseschouwburg.nl.