Groene Hart Ziekenhuis houdt online seminar over borstvergrotingen

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) organiseert maandagavond 13 juni een online seminar over borstvergrotingen. Het seminar is gratis en is bedoeld voor vrouwen die overwegen iets aan hun borsten te laten doen.

Plastische chirurgen Aveline Ackermans en Wouter Jurgens vertellen tijdens het seminar alles over de mogelijkheden en het verloop van het behandeltraject in het GHZ. Beide artsen zijn gespecialiseerd in (ingewikkelde) borstoperaties. Het seminar wordt gegeven op maandag 13 juni van 20.00 tot 21.30 uur. Deelname aan het seminar is gratis.

Wat is een online seminar?
Een online seminar is een laagdrempelige vorm van voorlichting. Deelnemers loggen thuis in (op de computer of tablet) om de sessie bij te wonen. Tijdens de voorlichting is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen. Deze vragen worden zoveel mogelijk direct beantwoord door professionals achter de schermen. Gegevens voor de inschrijving worden vertrouwelijk behandeld en alleen ten behoeve van het seminar gebruikt. Aanmelden voor dit seminar kan via: www.onlineseminar.nl/ghz

Advertisements