Gratis paasontbijt voor alle Gouwenaars

Voor en door de Gouwenaar is er op Tweede Paasdag (28 maart) een gratis Paasontbijt. Vanaf 10.30 uur is het ontbijt op de Markt. De verwachting is dat er minstens duizend mensen erop afkomen.

Bij dit gezellig ontbijt sluiten ook ondernemers en medewerkers van veel winkels aan. Aansluitend aan het ontbijt is er een verrassende feestelijke interkerkelijke Passion-achtige paasviering voor jong en oud.

Middag
Vanaf 12.00 uur gaan veel winkels open. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten op de Markt, zoals: zoeken naar verstopte paaseieren en beschilderen. Er zijn verhalenvertellers, muziek, een springkussen en mensen kunnen geschminkt worden.

Daarnaast staat ter gelegenheid van het Olympisch Kwalificatie Tournooi Waterpolo een reuze badeend op de Markt. Veel sporters sluiten aan. De finalisten zijn niet aanwezig, want de Oranjevrouwen spelen de finale in het Groenhovenbad. De winnaar gaat naar de Olympisch Spelen in Rio de Janeiro.

Voor en door Gouwenaar
Het paasfeest wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking van Het Doeplatform van de Binnenstadsondernemers, de Goudse Kerken, De Bredeschool, de organisatie van het Olympisch Kwalificatietornooi Waterpolo voor de dames en veel vrijwilligers.