Gratis Open Les voor de allerkleinsten bij Jeugdtheaterhuis Gouda

Gouda – Ben jij een echte toneelspeler, komediant of zing je liever de sterren van de hemel? Dat kan allemaal bij het Jeugdtheaterhuis Gouda; dé veilige thuishaven voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 21 jaar die willen toneelspelen, dansen, zingen, nieuwe vrienden maken, maar vooral veel plezier willen maken. Wil je een keer komen kijken? Woensdag 17 en donderdag 18 januari worden er gratis Open Lessen georganiseerd voor kinderen tussen de vier en zes jaar in Cultuurhuis Garenspinnerij.

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken. Het lesseizoen 1718 is nu halverwege het jaar en vanaf nu werken alle vanaf leerlingen toe naar een prachtige gezamenlijke voorstelling die in april tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend wordt opgevoerd.

In februari start voor de allerkleinsten (vier tot zes jaar) weer een nieuwe lessenreeks. Ook deze kinderen werken samen met de andere leerlingen toe naar de grote voorstelling op de planken! Om een idee te krijgen wat een les van het Jeugdtheaterhuis precies inhoudt, kunnen de allerkleinsten woensdag 17 of donderdag 18 januari mee doen met een gratis Open Les.

Advertisements

Programma Open Lessen Gouda locatie: Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34 in Gouda
Woensdag 17 januari 14.00 tot 14.30 uur: Musicalklas S voor kinderen van vier tot zes jaar
Donderdag 18 januari 15.45 tot 16.15 uur: Toneelklas S voor kinderen van vier tot zes jaar

Aanmelden voor de Open Les kan via www.jeugdtheaterhuis.nl
Ben je al iets ouder, maar ook nieuwsgierig? Neem dan contact op met het Jeugdtheaterhuis via info@jeugdtheaterhuis.nl voor meer informatie.

Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Naast de afdeling in Gouda, is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Leiden, Maassluis én dit jaar ook in Vlaardingen.